dilluns, 27 d’octubre del 2008

El guitarrista vigatà Albert Comerma fitxa pel grup de metal SARGON


El vigatà Albert Comerma (a la dreta de la foto), que fa uns mesos es va proclamar millor guitarrista Emergenza Espanya 2008, acaba de fitxar per el reconegut grup de metal SARGON, per presentar el que serà el seu segon treball discogràfic.
Després de publicar “Transcriptions” amb Big Bang Music, properament veurà la llum “Vida”, un CD amb 12 cançons, aquesta vegada en català, que compta amb les col•laboracions especials de Jordi Foraster, guitarrista de Dragonslayer, i de Victor Estevez, conegut per el seu pas per Operación Triunfo.

El disc ha estat gravat als K-Cleta Studios de Cardedeu i masteritzat per John Cuniberti (Joe Satriani, Dead Kennedys, Tracy Chapman) a San Francisco, California. Ara, el grup està treballant “perquè l’Albert s’integri el més ràpid possible” i puguin començar la gira i la promoció del disc per l’Estat espanyol, que els hi ocuparà tot el primer semestre del 2009. Per la seva part, Albert destaca la seva “gran il•lusió per entrar a formar part d’un projecte que he admirat des de fa anys” i que “ara toca treballar a fons per estar a punt el més ràpid possible i començar a girar”.

És molt possible que aprofitant la ocasió, el grup passi per Vic i s'està treballant per tancar una data de presentació a Osona