dimarts, 23 de setembre del 2008

El Mercat de Música Viva, satisfet dels resultats obtinguts

Els organitzadors del MMVV també han valorat positivament aspectes que aquest any s'havien potenciat com la millora de les condicions tècniques dels diferents escenaris o la disposició d'alguns escenaris, com la substitució del de la Rambla Passeig per un escenari al Passeig Pep Ventura. En aquesta línia, els responsables del mercat també destaquen la recuperació de la Jazz Cava.

Amb vista a les properes edicions l'actual director del MMVV, Lluís Puig, ha insistit que si es vol que el mercat 'creixi' la ciutat ha de 'créixer en serveis'. En aquest sentit ha destacat que el MMVV millorarà molt quan entri en funcionament el nou complex cultural que dotarà Vic amb tres espais més, així com la necessitat d'augmentar l'oferta hotelera.

Més de 100.000 persones, segons els organitzadors

Puig -que debutava en aquesta edició del MMVV com a director- destaca l'elevada assistència que han tingut tots els escenaris tot i presentar propostes 'molt diferents'. Considera que la coincidència amb les festes de la Mercè i el festival Barcelona Acció Musical (BAM) no han restat espectadors ni professionals. Puig diu que a nivell de professionals aquesta coincidència pot haver provocat que alguns agents del sector 'concentrin més la feina el dijous i divendres', però que les xifres són òptimes.

El president de l'organisme municipal IMPEVIC, Josep Burgaya (PSC), no ha volgut donar xifres però considera que hi ha hagut més visitants que l'anterior edició quan es va donar la xifra orientativa de 100.000 visitants. Per Burgaya, tot i que no es fa cap tipus de comptabilització, ara caldrà valorar alguns paràmetres que creu que superaran les xifres de l'any passat