dimarts, 10 de febrer del 2009

Metallica actuarà l'11 de juliol a BCN

Barcelona acollirà el festival de rock Sonisphere, amb Metallica com a cap de cartell, l'11 de juliol vinent al parc del Fòrum. A més també hi actuaran Slipknot, Mastodon i Lamb of God, entre altres bandes de l'escena dura. Les entrades per al concert de Barcelona es posaran a la venda dilluns que ve, 16 de febrer. Costaran 70 euros i es podran adquirir a la Fnac, Carrefour i la xarxa Tick Tack Ticket.
La capital catalana serà, juntament amb Nimega (Holanda), Hockenheim (Alemanya), Hultsfred (Suècia), Pori (Finlàndia) i Stevenage (Anglaterra) una de les sis ciutats europees on es desenvoluparà la primera edició de Sonisphere, un festival internacional que portarà en gira alguns dels millors grups de rock del moment.
El conjunt nord-americà, cap de cartell a totes les ciutats, compartirà escenari amb altres pesos pesants del rock com Linkin Park (Finlàndia i Anglaterra), Die Toten Hosen (Alemanya), Slipknot (Holanda i Barcelona) o Mastodon (actuaran a les sis ciutats).
"Estem encantats d'anar de gira per Europa amb Sonisphere", ha afirmat Lars Ulrich, de Metallica. "Els festivals d'estiu a Europa són el que sap fer millor Metallica. Estem desitjant poder tornar a veure tots els nostres fans europeus", afegeix un dels líders del veterà grup de hard rock de Los Angeles.
El festival presentarà dos escenaris en què els grups aniran alternant actuacions sense solapar-se. La intenció dels organitzadors és perpetuar l'esdeveniment i que, a partir del 2010, s'expandeixi més enllà d'Europa per convertir-se en un fenomen mundial. Els cartells complets de cada ciutat es donaran a conèixer molt aviat.

ELS PARES
Sonisphere és un festival que arriba de la mà dels creadors dels llegendaris festivals britànics Monsters of Rock i Download. L'edició espanyola del Sonisphere comptarà amb Last Tour International com a coorganitzadors, també responsables d'altres festivals com el Bilbao BBK Live, Azkena Rock Festival o Getafe Electric.