dimarts, 20 de gener del 2009

U2 presenta 'Get on your boots', el primer senzill del seu nou disc

La banda irlandesa U2 ha presentat aquest dilluns el primer senzill del seu nou disc, No line on the horizon. El single, Get on your boots, s'ha pogut escoltar en exclusiva mundial a l'emissora de ràdio TwoFM a un quart de deu del matí i també a través de www.rte.ie. En aquests moments també es pot escoltar des de la pàgina web del grup.
Tot i així, el llançament digital oficial de l'àlbum no arribarà fins al 15 de febrer, i al mercat hi serà a partir del 2 de març. Produït per Brian Eno, Danny Lanois i Steve Lillywhite i gravat en estudis de Fes, al Marroc, Dublín, Nova York i Londres, l'àlbum s'obre amb la cançó que li dóna títol, seguida de Magnificent, Moment of surrender, Unknow caller, I'll go crazy if I'don't go crazy tonight, Stand up comedy, Fez - Being born, White as snow, Breathe i Cebars of Lebanon.
"Sabem que la gent no vol un altre disc d'U2 si no és el nostre millor treball fins al moment", va dir l'any passat Bono, i per això mateix la banda va decidir al setembre endarrerir fins a principis d'any la sortida al mercat del treball discogràfic, ja que el grup no estava satisfet amb el resultat final.