dimarts, 10 de novembre del 2009

Alemanya censura l'últim disc de Rammstein al titllar una cançó de sadomasoquista


L'últim disc del grup de música heavy Rammstein ha estat censurat a Alemanya, serà prohibida la seva venda a menors d'edat a partir de demà i els mitjans de comunicació no podran mostrar publicitat de l'àlbum.

I és que l'Oficina Federal per al Control d'Informació Perjudicial per als Joves considera que concretament la cançó Ich tue Dir Weh (I Want to Hurt You) del disc Liebe ist Für Alle Da (Love is For All) té un contingut sadomasoquista, cosa que podria ser "perjudicial" per a nens i joves.

L'oficina, pertanyent al Ministeri de Família, també ha destacat el disseny del disc. Així mateix, assenyala el vocabulari ofensiu del tema, que incita a la violència durant la pràctica de relacions sexuals.

Sexe sense protecció

L'últim disc de la banda alemanya ja ha venut més de 300.000 exemplars des que va sortir a la venda el mes passat. A partir d'ara, qui vulgui adquirir-lo s'haurà de dirigir directament a una botiga de discos i demostrar que té més de 18 anys.

L'Oficina Federal per al Control d'Informació Perjudicial per als Joves també ha criticat el tema Pussy>/i> ja que considera que el videoclip és pornogràfic. En ell es pot veure els components de la banda practicant sexe real, si bé els membres del grup han assegurat que hi ha escenes en què han estat doblats.

El Govern considera que aquestes imatges inciten a la pràctica de sexe sense protecció, malgrat el risc de contraure la sida.

Per la seva part, els components de la banda s'han declarat "consternats" per la decisió d'Alemanya i han titllar la mesura de "nazi".

1 comentari:

Unknown ha dit...

Osti que bó, encara es censuren discs. Creia que això era cosa del passat.