dilluns, 2 de novembre del 2009

Albert Pla presenta el seu darrer muntatge


Aquest dijous, dia 29 d’octubre, Albert Pla ha presentat al Teatre Cirvianum de Torelló el seu espectacle “La diferencia”. Es tracta d’un espectacle que es mou entre la música i el teatre, fresc, genial. El muntatge ha omplert el teatre.

En aquest espectacle, Albert Pla puja sol a l’escenari, tan sol que, el pobre, ha de cantar un munt de noves cançons mentre toca la guitarra, sense oblidar-se de controlar el so i d’apagar i encendre els focus de l’escenari que pengen d’una estructura a tall de gàbia com si es tractés d’una barraqueta de fira.

És aquest paraigua de llums unidimensional, el que acaba vestint les cançons que conten històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surrealistes en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa. Tot per fer evident l’estreta línia que separa el bé del mal, el blanc del negre, el positiu i el negatiu, on és la diferència?