dimarts, 2 de març del 2010

Quimi Portet presentarà a Sant Hipòlit el seu nou disc «Viatge a Montserrat»

Dissabte, 6 de març, a les 22 hores.
Dissabte 6 de març, a les 22 hores al Teatre La Catòlica de Sant Hipòlit de Voltregà, Quimi Portet donarà el tret de sortida al Cicle de Concerts del municipi. El músic vigatà interpretarà “Sabadell”, “Ales de colibrí”, “A Barcelona” o “Si plou, ho farem al pavelló” , alguns dels temes que formen el repertori d’aquest nou disc de Portet, “Viatge a Montserrat”.

A més, Portet també interpretarà cançons dels sis àlbums en solitari des que va deixar “El último de la fila”. L’acompanyen en aquesta gira els components de l”Orquestra Filharmònica de Cro-Magnon i Turbamulta Nacional dels Soviets de Santa Quitèria", o, el que és el mateix, Jordi Busquets a la guitarra, Antonio Fidel al baix i Xarli Oliver a la bateria.

La tercera edició del Cicle de Concerts al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà presentarà, desprès del concert de Portet, La Vella Dixieland el dia 13 de març amb una proposta titulada “L’aventura del jazz”, La Cobla Cadaqués el dia 21 de març i el Trio Pometes que tancarà el cicle el dia 27 de març. Les entrades anticipades per aquests concerts es poden comprar al Punt-Às a partir del dia 1 de març, o a taquilla una hora abans del concert.

A més Quimi Portet actuarà també el proper 20 de març (22 hores) al Teatre Auditori de Calldetenes erigint-se com un dels plats forts de la temporada al municipi, juntament amb l’actor manlleuenc, Lluís Soler.