dimarts, 11 de novembre del 2008

Pink, a Luz de Gas, en un concert gratuït


Diverses desenes de seguidors de la cantant nord-americana Pink fan cua des de primeres hores del matí, alguns fins i tot amb mantes, davant la porta d'entrada de la sala barcelonina Luz de Gas, per poder assistir al concert gratuït que oferirà aquesta nit. L'anunci d'aquest "concert sorpresa" ha estat difós a través del portal MySpace i els seus seguidors podran veure i escoltar Pink portant imprès el seu perfil MySpace.
Fonts de la discogràfica Sony han informat que els seguidors de la cantant i compositora ocupen des de fa hores part de la vorera del carrer Muntaner de Barcelona, on s'ubica la citada sala de concerts, amb l'objectiu de poder entrar al concert promocional -showcase- gratuït.
De moment, la Guàrdia Urbana de Barcelona no té constància que s'hagin produït problemes de seguretat relacionats amb aquesta cua, que no envaeix la calçada.
Aquesta és la primera visita a Barcelona de la cantant Alecia Beth Moore, nascuda el 1979 a Doylestown (Pennsilvània, Estats Units), més coneguda pel seu nom artístic Pink (rosa), que interpretarà algunes cançons del seu nou disc, Funhouse.