dissabte, 30 de maig del 2009

L'esperat retorn d'Steve & The Hooligans, al Pasternak


La mítica banda Steve and the Hooligans (ara HooligRans) tornarà a pujar als escenaris en un primer concert que se celebrarà a Vic aquest dissabte 30 de maig.
El grup liderat pel carismàtic Steve Graham oferirà un concert a la sala Pasternak de Vic gairebé 21 anys després del seu debut . Amb gairebé la mateixa formació original, el grup farà un repàs dels temes antics més populars però també oferirà un repertori de temes nous molt més actuals.
- Més info des del web del Pasternak
Steve and the Hooligans van destacar per la seva contundència musical però també per “l’alegria” escènica que oferien ja que no dubtaven a disfressar-se a l’lhora de sortir a l’escenari i oferir un espectacle sens dubte amè i divertit. L’èxit que van assolir els va portar ser un dels grups més contractats a finals dels 80 i principis dels 90 arribant a fer desenes de concerts per tot Catalunya amb actuacions espectaculars com la de ser teloners del veterà rocker Joe Cocker, davant més de 10.000 persones a Falset.

Els Holligans estan formats per músics osonencs de sobres coneguts: Steve Graham (veu), Noris (baix), Pere Galobardes (teclats), Coki (guitarra), i Tino Peralbo (bateria). Tots ells han format part de grups tant populars en la dècada dels 80 com: Brighton 64, Avikultores modernos, Kul de mandril, Bars, Groom...