dilluns, 30 de març del 2009

U2 obre les portes a un tercer concert al Camp Nou

L’inici del 360° Tour d’U2 va camí de batre tots els rècords de la història de la música en directe a Espanya. Segons va anunciar ahir Catalunya Ràdio, el grup irlandès ja té previst oferir un tercer concert a Barcelona si s’esgota el paper del segon en un procés similar al que es va viure la setmana passada quan es van vendre les 90.000 entrades del Camp Nou en tan sols 54 minuts.
No va trigar gaire la promotora del concert, Doctor Music, a comunicar un segon concert per al 2 de juliol, dos dies després del primer. Les noves entrades es posaran a la venda aquest dimarts, 31 de març, a través dels punts de venda habituals de la xarxa Tick Tack Ticket, al 902 15 00 25 i per internet a ticktackticket.com i ticketmaster.es, així com en totes les botigues d’Espanya de la cadena Fnac. El preu també serà de 150, 85, 65 i 30 euros per a les de seient reservat i 55 per a les de pista.
A favor d’aquesta macroexhibició barcelonina hi està jugant el calendari de la gira. Després de l’estrena, la següent estació serà l’estadi de San Siro de Milà el 7 de juliol, és a dir amb prou marge per celebrar un tercer concert al Camp Nou, que podria deixar tan malparada la gespa com plenes les arques del club blaugrana. S’estima que per cada actuació el Barça ingressarà un milió d’euros. U2, per tant, està en condicions de superar els dos actes de l’estiu passat de Bruce Springs-
teen en les que seran les seves úniques actuacions espanyoles del 360°