dimarts, 17 de març del 2009

El nou disc de Bob Dylan, 'Together through life', surt a la venda el 28 d'abril

Bob Dylan publicarà el seu nou disc, que porta per títol Together through life el pròxim 28 d'abril, un treball en què el cantautor retorna al so dels estudis de gravació dels anys 50, segons explica ell mateix a la seva pàgina web.

Tal com comenta el músic en una entrevista que publica a la seva web, l'àlbum va començar a gestar-se amb la cançó Life is hard, composta per formar part de la banda sonora de l'última pel·lícula del director francès Olivier Dahan, My own love song, protagonitzada per Renée Zellweger i Forest Whitaker.

"L'any passat Dahan em va proposar compondre algunes cançons per a un film que estava escrivint i dirigint sobre un viatge d'autodescobriment que té lloc a l'Amèrica del Sud", explica Dylan, tot i que remarca que no totes les cançons de Together through life estan escrites especialment per a la pel·lícula.

"Vaig començar amb Life is hard i després la resta del disc va agafar el seu propi camí", afegeix l'artista, per a qui el so dels estudis de gravació dels cinquanta, com els Chess Records o els Sun Records, ha estat una referència en aquest àlbum per la seva "intensitat" i perquè "tota la vibració sembla venir de dins del teu cap, està viva".