dijous, 24 de març del 2011

Manel celebra l'èxit amb un concert sorpresa


El segon àlbum de Manel, 10 Milles Per Veure Una Bona Armadura (Warner Music / Discmedi) s'ha situat en el número 1 de la llista oficial de vendes amb més de 10.000 còpies venudes, en una setmana des del llançament. És el primer disc, cantat en català, que arriba a la primera posició de les llistes de tot l'Estat des del 1996, una fita que només havien aconseguit cantautors de la talla de Joan Manuel Serrat o Lluís Llach. Manel es converteix, així, en el primer grup de pop de la història que se situa en el número u cantant en català. El proper dissabte, el grup comença a reus la gira per presentar el nou treball, que succeeix al disc de debut, 'Els millors professors europeus'.

El grup ho celebrarà dijous 24 amb un concert sorpresa sala salamandra amb què donarà el tret de sortida a la gira de presentació del nou disc.

Manel no para de sumar èxits. Després del seu àlbum de debut, que va aconseguir quallar entre el públic català, el seu segon i tan esperat disc va pel camí de tenir el mateix èxit. De moment, ja s'ha situat en el número 1 de vendes, amb més de 10.000 còpies, entre CD i format digital.

Un bon preàmbul per començar la gira de presentació dels nous temes, que sota el títol '10.000 milles per veure una bona armadura', mostraran en directe a partir de dissabte, amb les entrades exhaurides en molts concerts, com l'inaugural de Reus o els de la capital catalana, en què tenen cinc nits seguides de concert, 18,19, 21, 22 i 23 d'abril al Teatre Romea.