dimarts, 31 d’agost del 2010

ROCK METÀL·LIC Guns n¿Roses i el teatre d¿Alice Cooper


En el camp del hard rock i el metal, que es mou en un univers propi, destaca la reencarnació dels californians Guns n'Roses, que tornaran el 23 d'octubre, 17 anys després del seu pas per l'Estadi Olímpic, aquesta vegada amb un xou al Palau Olímpic de Badalona. Uns Guns n'Roses molt canviats, és clar: només segueixen a les seves files Axl Rose (veu) i Dizzy Reed (teclats). El repertori consistirà en una barreja dels seus clàssics i el material del faraònic Chinese democracy.

El Sant Jordi Club serà l'escenari més ocupat en tasques metàl·liques. Hi passaran els prehistòrics Manowar (12 de setembre), el grup bandera del nu metal Limp Bizkit (16), els medievalistes Mago de Oz (25), els alemanys Blind Guardian (6 de novembre) i el guru del shock rock, Alice Cooper (23 de novembre).

Els seguidors dels guitar heroes podran delectar-se amb les visites de tres virtuosos de les sis cordes: Tony McAlpine (BeCool, 24 de setembre), George Lynch, exmembre de Dokken, amb el seu actual grup, Lynch Mob (9 de novembre, La 2 d'Apolo) i una de les vedets del sector, Joe Satriani (17 de novembre, Apolo).